Persoonlijke groei en ontwikkeling

Bij Pantein krijg je alle ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je kunt kiezen uit verschillende opleidings- en maatwerktrajecten om jouw talenten en competenties verder uit te bouwen en zo door te stromen naar een andere functie binnen Pantein. Je kunt ook doorstromen van thuiszorg of zorgcentra naar het Maasziekenhuis. Of juist andersom. Pantein biedt in de regio Noordoost Brabant en Noord Limburg verschillende interessante mogelijkheden. Genoeg te kiezen dus!

Niet zomaar (bij)scholing

In samenwerking met onderwijsinstellingen ontwikkelen we passende scholingstrajecten op verschillende deskundigheidsniveaus. Zo zorgen we ervoor dat er een goede aansluiting is bij de dagelijkse praktijk. Dit is belangrijk vanwege de veranderende en complexer wordende zorgvraag van patiënten en cliënten. Ook willen we graag goed aansluiten bij persoonlijke ambities en competenties van medewerkers.

Student met geslaagd hoedje. (Bij)scholing Persoonlijke groei en ontwikkeling

Kennis op peil met e-learning

Bij Pantein heeft iedereen toegang tot een digitale leeromgeving: het kennisportaal. Zo blijft je kennis op peil en kun je ook makkelijker bijscholen op de momenten dat het jou uitkomt. Via e-learning vergroot je je theoretische kennis en kun je ook meteen toetsen. Zo blijf je aantoonbaar bekwaam. Jij kunt zo zelfverzekerd aan het werk en klanten zijn verzekerd van jouw actuele kennis.

Geen ervaring in de zorg, maar wel interesse?

Wil jij het roer omgooien? Sinds enkele jaren kun je bij Pantein ook zonder achtergrond in de zorg van carrière switchen en een opleiding in de zorg volgen. Via MaasZorgWerkt word je in 3 jaar opgeleid tot verpleegkundige MBO niveau 4. Je doet hierbij ervaring op in de ouderenzorg, GGZ en gehandicaptenzorg. Het is een gezamenlijk traject van Pantein, GGZ Oost-Brabant en Dichterbij. Dat maakt deze opleiding echt uniek. Aan het einde van je opleiding bekijk jij wat het beste bij jou past en waar je dus wilt gaan werken. Daarnaast is er Lefgozer. Dit is een sneltraject waarbij je in 1,5 jaar opgeleid worden tot verzorgende IG op MBO niveau 3. Beide trajecten bieden je baangarantie, salaris en vergoeding van scholingskosten.

Heb je geen ervaring in de zorg, maar ben je geïnteresseerd in het werken bij Pantein? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Geen ervaring in de zorg, maar wel interesse?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*