CAO en Arbeidsvoorwaarden

Binnen de zorg ben je verzekerd van een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Werk je in de thuiszorg of in een zorgcentrum? Dan is dit geregeld in de CAO VVT. Werk je in het ziekenhuis? Dan geldt de CAO Ziekenhuizen. En ben je medisch specialist? Dan geldt voor jou de AMS. Ook het pensioen is goed geregeld. Iedere medewerker ontvangt een uitstekende pensioenregeling bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW).

Niet zomaar een arbeidsvoorwaardenpakket
Bij Pantein kies je zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden. We bieden je de mogelijkheid om een deel van je bruto salaris, vakantietoeslag, eindejaarsuitkering of verlofuren te ruilen voor een netto vergoeding. Hierdoor profiteer je van een belastingvoordeel. En daar kun je iets leuks mee doen! Denk aan een fiets/e-bike t.w.v. 1.500 euro, een computer, laptop, tablet of smartphone, scholing, bedrijfsfitness of een extra vergoeding van je reis- of werkkosten. Maar je kunt je netto vergoeding ook gebruiken als contributie voor een beroepsvereniging, voor vakliteratuur of een abonnement op een vaktijdschrift. De keuze is aan jou.

Niet zomaar een verzekering
Als medewerker profiteer je bij Pantein ook van collectieve kortingen op diverse verzekeringen, zoals een zorgverzekering bij IZZ of CZ en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer.

Niet zomaar een autoregeling
Ben je veel onderweg voor je werk en maak je veel zakelijke kilometers? Dan kun je gebruikmaken van onze leaseautoregeling.

Niet zomaar gezond
Bij Pantein werken we vanuit positieve gezondheid. Dat geldt voor onze patiƫnten, cliƫnten, bewoners en inwoners. Maar ook voor onze medewerkers. We stimuleren je daarom om regelmatig stil te staan bij je eigen gezondheid. Want alleen als je goed voor jezelf zorgt, kun je ook goed voor anderen zorgen!