Over deze site

De website Werkenbijpantein.nl is de vacature-site van zorgorganisatie Pantein. Deze website biedt onder meer informatie over:

  • actuele vacatures en de sollicitatieprocedure
  • informatie over opleidings- en ontwikkeltrajecten bij Pantein
  • ervaringsverhalen van medewerkers Pantein
  • informatie over Pantein

Met zorg samengesteld

De inhoud van de website is met de grootst mogelijk zorg samengesteld. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd volledig actueel is. We aanvaarden daarom geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van eventuele onjuiste of onvolledige informatie. De website is uitsluitend bedoeld als informatiebron.
Aan de inhoud van de website kunnen geen rechten worden ontleend. Alle teksten en afbeeldingen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet gebruikt worden door anderen voor commerciële of zakelijke doeleinden. Heb je een vraag of opmerkingen over de inhoud van de website? Neem dan gerust contact op met de webredactie van Pantein via bureaucommunicatie@pantein.nl.

Publieksgericht

Pantein vindt het belangrijk dat informatie op de website zo goed mogelijk aansluit op de wensen en behoeften van de bezoekers. Pantein onderzoekt om die reden regelmatig het gebruik van de website en de tevredenheid van bezoekers.

Privacy

Pantein verzamelt via deze site geen namen of andere gegevens die iets zeggen over je identiteit. Statistische gegevens worden wel verzameld, maar deze zijn nooit herleidbaar tot individuele personen. Pantein gebruikt deze gegevens om de website aan te passen aan de wensen en verwachtingen van de gebruikers. Je kunt deze website dus anoniem raadplegen. Pantein vraagt zo weinig mogelijk persoonlijke gegevens, alleen die gegevens die strikt noodzakelijk zijn voor de juiste gegevensverwerking.

Bij een bezoek aan de website plaatst het systeem automatisch een ‘cookie’ op je computer. Dit is een bestandje met een willekeurige letter- en cijfercombinatie. Hierin staan geen persoonsgegevens en gegevens worden niet voor commerciële doeleinden gebruikt. Voor alle verwerkingen van persoonsgegevens geldt, dat alleen de gegevens worden gebruikt die je zelf actief achterlaat. Uiteraard worden deze niet aan derden ter beschikking gesteld. Ze worden ook niet voor andere doeleinden gebruikt dan waarvoor je ze hebt achtergelaten.
Lees hier de uitgebreide privacyverklaring.

Coordinated Vulnerability Disclosure Pantein (CVD)

Om een goede dienstverlening te kunnen bieden, maken we gebruik van diverse systemen. Pantein besteedt daarom veel aandacht aan de beveiliging. Ondanks onze aandacht hiervoor kan het voorkomen dat er op enige moment een zwakke plek ontdekt wordt. Heb je een zwakke plek in één van onze systemen gevonden, dan horen wij dit graag. Wij treffen dan zo snel mogelijk maatregelen. Wij werken graag met je samen om onze dienstverlening zo goed en zo veilig mogelijk te laten verlopen. In onze Coordinated Vulnerability Disclosure Pantein (CVD) lees je hoe we kunnen samenwerken.