Angelika Brinkman, verpleegkundige Flexpool

 

KENNISMAKEN MET DE ZORG. MELD JE NU AAN 

 

“Werken in de thuiszorg, de zorgcentra of het ziekenhuis, de Flexpool Pantein biedt veel mogelijkheden”


“Ik werk vanaf mijn 21e in de zorg en heb bij verschillende werkgevers in Oss en omgeving gewerkt, zowel intramuraal als in de thuiszorg. Sinds 5 jaar werk ik bij Pantein in de wijk en hier kreeg ik de kans de opleiding tot verpleegkundige te volgen. Op mijn leeftijd nog aan de studie, wie had dat gedacht? Het valt me op dat bij Pantein veel mogelijkheden zijn voor loopbaanontwikkeling. Tijdens mijn opleiding heb ik in verschillende teams gewerkt, maar niet het team gezien wat bij me past. Op advies van een wijkmanager ben ik voor de Flexpool Pantein gaan werken. Ik kom op veel verschillende plekken. Werken in de thuiszorg, de zorgcentra of het ziekenhuis, de Flexpool van Pantein biedt veel mogelijkheden”

Interesse?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je je aan het oriënteren op een opleiding in de zorg? Maak dan kennis met (een van) onze collega’s. Zij vertellen je graag over hun werk, waarom zij kiezen voor de zorg, wat de opleidingsmogelijkheden zijn en hoe het is om bij Pantein te werken.

Geïnteresseerd in werken bij Pantein? Neem dan contact op via 06-131 952 65. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 16.30 uur. Of kijk bij onze vacatures.