Ineke Pennings verzorgende IG Flexpool

“Ik bepaal graag zelf wanneer ik werk en wil degene zijn die de ‘laatste klap’ geeft op mijn dienstlijst”


Ik heb altijd in de zorg gewerkt, zowel thuiszorg als intramuraal. De liefde bracht mij twee jaar geleden van Twente naar Brabant, zo kwam ik bij Pantein. Ik werkte in de thuiszorg en hoorde daar van een collega voor het eerst over de Flexpool Pantein. Nu werk ik voor de Flexpool omdat ik graag zelf bepaal wanneer ik werk en ik degene wil zijn die de laatste klap geeft op mijn dienstlijst. Op die manier kan ik voldoende tijd vrijmaken voor onder meer mijn ‘mantelzorgtaak op afstand’: ik heb een vriendin die MS heeft en we gaan voor haar behandeling een crowdfunding actie opzetten.

Interesse?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je je aan het oriënteren op een opleiding in de zorg? Maak dan kennis met (een van) onze collega’s. Zij vertellen je graag over hun werk, waarom zij kiezen voor de zorg, wat de opleidingsmogelijkheden zijn en hoe het is om bij Pantein te werken.

Geïnteresseerd in werken bij Pantein? Neem dan contact op via 06-131 952 65. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 16.30 uur. Of kijk bij onze vacatures.