Wanda Spies , verzorgende IG Flexpool

“Ik kan mijn werktijden op mijn gezin aanpassen in plaats van andersom.”

 

“Ik werk ruim 12 jaar in de zorg. De eerste jaren in de thuiszorg in Gelderland en na mijn verhuizing naar Boxmeer ben ik bij Pantein gaan werken. Ik wil graag de opleiding tot verpleegkundige bij Pantein doen en kijk uit naar het moment dat er weer BBL plaatsen hiervoor zijn. In de tussentijd kijk ik rond wat de zorg nog meer biedt en wat ik leuk vind. Zo kwam ik in contact met de Flexpool Pantein. Hier krijg ik de kans om op verschillende werkplekken ervaring op te doen en te kijken wat nog meer bij me past. Ik wilde nooit intramuraal werken. Dat was nergens op gebaseerd hoor, ja op verhalen van anderen. Sinds ik kennis heb gemaakt met de intramurale zorg op de afdelingen psychogeriatrie en revalidatie denk ik daar heel anders over. En wat voor mij ook heel belangrijk is, in de Flexpool kan ik mijn werktijden op mijn gezin aanpassen in plaats van andersom”.

Interesse?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je je aan het oriënteren op een opleiding in de zorg? Maak dan kennis met (een van) onze collega’s. Zij vertellen je graag over hun werk, waarom zij kiezen voor de zorg, wat de opleidingsmogelijkheden zijn en hoe het is om bij Pantein te werken.

Geïnteresseerd in werken bij Pantein? Neem dan contact op via 06-131 952 65. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 16.30 uur. Of kijk bij onze vacatures.