“Er is veel ruimte voor groei en ontwikkeling”

 

Mark is 32 jaar en vader van 3 jonge kinderen. Na ruim 7 jaar zelfstandig ondernemen in de computerwereld gaf hij zijn carrière een nieuwe wending. Hij begon als helpende bij een van de zorgcentra van Pantein. Daarna volgde hij de interne opleiding verzorgende IG. Dat diploma heeft hij inmiddels op zak. Nu werkt hij in de thuiszorg en volgt hij de interne opleiding tot verpleegkundige. Mark is niet uitgeleerd en heeft nog meer ambities. De volgende stap is hbo-v en daarna nog liefst een specialisatie.

 

Niet zomaar collega’s
Mark: “De thuiszorg past echt bij mij. Je hebt veel vrijheid en de ruimte om zelfstandig beslissingen te nemen. En elke dag is anders, het is steeds weer spannend wie je op een dag treft en wat er aan de hand is.
Bij Pantein zijn de lijntjes kort. Je kunt makkelijk en snel met verschillende afdelingen of andere zorgverleners overleggen en samenwerken. We hebben veel expertise in huis. Samen kunnen we daardoor de zorg bieden die nodig is. Ik ben er trots op wanneer we echt van betekenis kunnen zijn. Daar word ik heel blij van.”

 

Interesse?
Ook geïnteresseerd in Werken bij Pantein? Neem dan contact op of kijk bij onze vacatures.