Hetty en Rosita

We proberen het hier echt een nieuw thuis te maken

Niet zomaar collega’s

Hetty en Rosita zijn Verzorgende IG en werken in de ouderenzorg. Om precies te zijn, ze zijn directe collega’s in zorgcentrum Norbertushof in Gennep. “We proberen het hier echt een nieuw thuis te maken in alles wat we doen. In de zorg, bij het eten en voor de dagbesteding kijken we wat de bewoners graag willen en belangrijk vinden”, vertelt Hetty.

Hetty werkt al bijna 40 jaar in de zorg. Drie jaar geleden heeft ze nog een diploma behaald. Dit alles om de vakkennis en handelingsbekwaamheid op orde te houden. Wat Hetty het mooiste vind aan het werk: “Achter elke deur begint een nieuw verhaal. Geen dag is hetzelfde”

“Ik word zo blij van dit werk”, aldus haar collega Rosita. “Ik houd ervan voor mensen te zorgen, grapjes te maken en andere een goede dag te bezorgen”. Rosita gaat altijd met goede zin naar het werk en krijgt veel waardering van bewoners en hun familie.
“Wat ik doe, doet er toe!”

Ben je verzorgende IG en wil je een waardevolle bijdrage bieden in het bieden van de zorg voor onze bewoners en cliënten? Ook net afgestudeerden...

Direct naar de vacature

Interesse?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Misschien is de vacature 'Verzorgende IG' dan interessant voor jou.

Geïnteresseerd in werken bij Pantein? Neem dan contact op via 06- 23 91 38 09. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 16.30 uur. Of kijk bij onze vacatures.

Neem contact op

Heb je een vraag, neem dan gerust contact op. We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 16.00 uur.

Stel je vraag