Nick

“Mijn hart ligt bij de wijkzorg”

Deskundig en creatief

“Toen ik op de middelbare school zat heb ik in het ziekenhuis gelegen, dat was het moment dat ik wist dat ik ook de zorg in wilde gaan werken’’, vertelt Nick de Bruijn (30). “Tijdens mijn opleiding aan de HAN heb ik stage gelopen in het ziekenhuis en in de wijkzorg. Bij de wijkzorg ligt echt mijn hart. Ik vind het fijn om persoonlijk contact te hebben met cliënten en een relatie met ze op te bouwen. En in de wijk wordt een groot beroep gedaan op je deskundigheid en creativiteit.

Daar word ik dan weer heel blij van

De afwisseling in het werk is groot. Zo ook de plaatsen en de cliënten waar je komt. Ik ga het liefst naar de oudere cliënten die wat achteraf wonen en nog echt hun eigen leven leiden en waar het soms lijkt of de tijd stil heeft gestaan. Zo vergeet ik nooit meer een oudere cliënt met dementie die achteraf in een boerderijtje woonde. Heel primitief, hij sliep op een houten bed en was het gelukkigste als hij op zijn tractor kon rijden. Dank zij onze zorg kon hij zelfstandig thuis blijven wonen. Daar word ik dan weer heel blij van.”

Wil je als HBO verpleegkundige N5/6 werken in een fantastisch thuiszorgteam in Mill? Dit is je kans!

Direct naar de vacature

Interesse?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Misschien is de vacature ‘Senior (Wijk) Verpleegkundige’ dan interessant voor jou.

Geïnteresseerd in werken bij Pantein? Neem dan contact op via 06- 23 91 38 09. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 16.30 uur. Of kijk bij onze vacatures.

Neem contact op

Heb je een vraag, neem dan gerust contact op. We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 16.00 uur.

Stel je vraag