Shirley

"Ik blijf groeien"

Meer leermogelijkheden

“Mijn eerste baan was in de meervoudig gehandicaptenzorg. Een leuke baan waar ik met veel plezier heb gewerkt. Op een gegeven moment kon ik de opleiding Verzorgende IG doen en aansluitend Verpleegkunde. Voor meer leermogelijkheden ben ik overgestapt naar de ouderenzorg bij Pantein, eerst in de Thuiszorg en daarna op een PG afdeling.

Zorg op maat

Daar werk ik nog steeds. Ik vind het belangrijk om zorg op maat te bieden. Dat doe ik door me goed te verdiepen in de behoeften van de bewoners en daar de zorg op af te stemmen. Een mooi deel mijn werk vind ik de zorg in de laatste levensfase. Het is fijn als je er bent voor de bewoner, diens familie, maar ook voor de andere bewoners en hen goed hierin kunt begeleiden.

Blijven ontwikkelen

In ons vak blijf je leren, bijvoorbeeld over nieuwe innovaties en hun toepassing in de praktijk. Ik heb een tijdje terug een dag stage op de afdeling Chirurgie in het Maasziekenhuis gelopen. Wie weet ga ik die kant nog eens op! Dat is het fijne bij Pantein. Je kunt hier in de wijkzorg, in een van de zorgcentra én het ziekenhuis werken.”

Als Verzorgende IG maak je onderdeel uit van een team, dat verantwoordelijk is voor de zorg en welzijn van de cliënt in de thuissituatie. Je...

Direct naar de vacature

Interesse?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Misschien is de vacature 'Verzorgende IG' dan interessant voor jou.

Geïnteresseerd in werken bij Pantein? Neem dan contact op via 06-131 952 65. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 16.30 uur. Of kijk bij onze vacatures.

Neem contact op

Heb je een vraag, neem dan gerust contact op. We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 16.00 uur.

Stel je vraag