Karin

“We nemen de onrust weg bij patiënten”

Alle facetten van de zorg

Karin is 51 en werkt al 30 jaar bij Pantein. Je kunt wel zeggen dat ze alle facetten van de zorg heeft gezien. Ze begon als wijkverpleegkundige en vervulde daarna verschillende, ook administratieve functies, gericht op het regelen van zorg. Nu is ze transferverpleegkundige in het Maasziekenhuis, een spin in het web zoals ze zichzelf beschrijft. Karin: “Als een patiënt (bijna) klaar is met de behandeling in het ziekenhuis ga ik samen met de patiënt en mantelzorger kijken wat de volgende stap is. Ik merk dat het veel rust geeft als er duidelijkheid is over de vervolgstappen. Pantein kan veel bieden: naar huis met verpleging en hulpmiddelen, tijdelijk verblijven en wonen in een zorgcentra. Wat er ook nodig is, wij regelen het voor de patiënt.”

Niet zomaar collega’s

Karin: “Ik ben er trots op dat ik bij Pantein werk. Ik voel me hier prettig omdat alle professionals een belangrijke spil zijn in het verlenen van goede zorg. We communiceren op een gelijkwaardige niveau en ieders inbreng is belangrijk. Ik heb de mogelijkheid gekregen om op veel verschillende plekken ervaring op te doen. Daardoor weet ik veel, ken ik veel mensen en weet ik ook goed wie ik waarvoor kan benaderen. Je hebt elkaar hard nodig! Samen met collega’s in het ziekenhuis, de thuiszorg en zorgcentra zorgen we ervoor dat de patiënt op de juiste plek komt en passende zorg krijgt.’

Interesse?

Geïnteresseerd in werken bij Pantein? Neem dan contact op via 06- 23 91 38 09. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 16.00 uur. Of kijk bij onze vacatures.

Neem contact op

Heb je een vraag, neem dan gerust contact op. We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 16.00 uur.

Stel je vraag