Nick, “mijn hart ligt bij de wijkzorg”.

 

KENNISMAKEN MET DE ZORG. MELD JE NU AAN 

 

“Toen in op de middelbare school zat heb ik in het ziekenhuis gelegen, dat was het moment dat ik wist dat ik ook de zorg in wilde werken’’, vertelt Nick de Bruijn (30).  “Tijdens mijn opleiding aan de HAN heb ik stage gelopen in het ziekenhuis en in de wijkzorg. Bij die laatste ligt echt mijn hart. Ik vind het fijn om persoonlijk contact te hebben met cliënten en een relatie met ze op te bouwen. En in de wijk wordt een groot beroep gedaan op je deskundigheid en creativiteit.

 

Daar wordt ik dan weer heel bij van
De afwisseling in het werk groot. Zo ook de plaatsen en de cliënten waar je komt. Ik ga het liefst naar de oudere cliënten die wat achteraf wonen en nog echt hun eigen leven lijden en waar het soms lijkt of de tijd stil heeft gestaan. Zo vergeet ik nooit meer een oude dementerende cliënt die achteraf in een boerderijtje woonde. Heel primitief, hij sliep op een houten bed en was het gelukkigste als hij op zijn tractor kon rijden. Dank zij onze zorg kon hij zelfstandig thuis blijven wonen. Daar word ik dan weer heel bij van.”

 

Interesse?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je je aan het oriënteren op een opleiding in de zorg? Maak dan kennis met (een van) onze collega’s. Zij vertellen je graag over hun werk, waarom zij kiezen voor de zorg, wat de opleidingsmogelijkheden zijn en hoe het is om bij Pantein te werken.

Geïnteresseerd in werken bij Pantein? Neem dan contact op via 06-131 952 65. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 16.30 uur. Of kijk bij onze vacatures.