Verkorte mbo-zorgopleiding

Wil jij het roer omgooien en overweeg jij een carrièrestap naar de zorg? Pantein is aangesloten bij Lefgozer. Lefgozer biedt een leerwerk-traject van 1,5 jaar aan mensen die 3 jaar werkervaring hebben en een diploma van MBO 3 of hoger. Beschik jij hierover dan kun je in 1,5 jaar (in plaats van 3 jaar) opgeleid worden tot een volledig gediplomeerde zorgprofessional. Bij Pantein is dat Verzorgende IG op MBO 3 niveau.

Is dit iets voor jou? Lefgozer start op verschillende momenten in het jaar. Je krijgt ondersteuning bij je oriëntatie, je baan en zorgorganisatie en bekijkt samen of de zorg én het Lefgozertraject echt bij je passen.

Vanaf de start van het gecombineerde leerwerktraject ontvang je een marktconform salaris. Zo ben je bent meteen verzekerd van een vast inkomen. Verder worden je opleidingskosten betaald en word je geholpen met het weer gaan studeren. Je krijgt intensieve begeleiding tot aan je diplomering. Heb je je diploma eenmaal gehaald, dan krijg je direct een vaste aanstelling bij Thuiszorg of Zorgcentra Pantein. Duidelijk en compleet, hoe fijn is dat!

Kijk voor meer informatie en aanmelding op de website van www.Lefgozer.nu. Je kunt ook contact opnemen met Pantein recruitment, e-mail werken@pantein.nl of bel 06-23 91 38 09.

BBL opleiding via Lefgozer