Maak het verschil

Als mbo-verpleegkundige maak jij het verschil met je hart! Je verricht verpleegkundige en begeleidende werkzaamheden. Je werkt en leert praktijkgericht in combinatie met je opleiding.

Als mbo-verpleegkundige niveau 4 verricht je zelfstandig (complexe) verpleegkundige handelingen. Je coördineert het integrale zorgproces. Je geeft informatie en advies over het stimuleren van de zelfredzaamheid van de klant. En je verbetert de kwaliteit van zorg en bevordert de deskundigheid van je team. Je biedt structuur en veiligheid vanuit een respectvolle en inlevende bejegening naar de klant.

Theorie en praktijk

Het aantal uren dat je werkt, bespreek je met je manager. Dit is minimaal 22,25 uur. Voor de theorie volg je 1 lesdag per week. Pantein betaalt je opleiding: leermiddelen, lesgeld, reiskosten en lestijdvergoeding naar rato dienstverband. En je krijgt meteen een salaris

De duur van dit traject hangt af van je vooropleiding en ervaring. Een regulier traject duurt 4 jaar. Er is ook een verkorte variant van 2-2,5 jaar. Dit is geschikt als je al gediplomeerd Verzorgende IG bent. Via MaasZorgWerkt is er een verkorte variant voor zij-instromers. Je wordt dan opgeleid voor 3 verschillende sectoren: ouderenzorg, GGZ en de gehandicaptenzorg. Ieder jaar werk je dan in een andere sector. Het deel van Pantein vindt plaats in een verpleeghuis.

Niet iedereen kiest ervoor om in 3 sectoren opgeleid te worden. Je kunt ook direct een keus voor Pantein maken.

Het werk-leertraject BBL mbo-verpleegkundige is mogelijk bij de zorgcentra, thuiszorg en Maasziekenhuis Pantein. Per jaar zijn meerdere startmomenten mogelijk.

Interesse?

Heb je interesse? Kijk dan snel op de vacaturepagina naar de vacatures voor BBL opleidingen of neem contact op als je een vraag hebt via het formulier hieronder.

Ga direct naar alle BBL vacatures

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Nick de Bruijn, wijkverpleging