Bij Pantein ben je verzekerd van een goed pakket arbeidsvoorwaarden. Werk je bij Thuiszorg Pantein of in een van onze zorgcentra? Dan geldt de CAO VVT. Werk je in het Maasziekenhuis? Dan is de CAO Ziekenhuizen van kracht. En ben je medisch specialist? Dan geldt voor jou de AMS.

Goed salaris met doorgroeimogelijkheden

Bij Pantein krijg je een marktconform salaris dat genoemd staat in de vacaturetekst. Het salaris binnen de genoemde functieschaal is gebaseerd op relevante ervaringsjaren, waarbij je altijd kunt doorgroeien tot het maximum van de schaal door jaarlijks periodieke verhoging. Om doorgroei te ondersteunen bieden we in elke functie de mogelijkheid voor verschillende scholingen. Hierbij kun je gebruik maken van een online kennisportal.

 

Werken bij Pantein: arbeidsvoorwaarden

Balans tussen werk en privé

We vinden het belangrijk dat jouw werk past bij je privésituatie. Bij Pantein heb je – bij een volledig dienstverband – minimaal vijf en een halve week verlof, conform de verschillende cao’s, zodat je regelmatig ook even afstand kunt nemen van je werk. Verder zijn er verschillende mogelijkheden om uren te sparen voor levensfases. Daarnaast werken we met een jaaruren systematiek waarbij je uren flexibel over het jaar kunt inzetten. Ook zijn we erkend als Mantelzorgvriendelijke werkgever.

 

Pensioen goed geregeld

Als je bij Pantein werkt dan is je pensioen goed geregeld. Iedere medewerker ontvangt een uitstekende pensioenregeling bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW).

Zelf arbeidsvoorwaarden kiezen

Bij Pantein kies je zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden. We bieden je de mogelijkheid om een deel van je bruto salaris, vakantietoeslag, eindejaarsuitkering of verlofuren te ruilen voor een netto vergoeding. Hierdoor profiteer je van een belastingvoordeel. En daar kun je iets leuks mee doen. Denk aan een bijdrage voor een fiets/e-bike, een computer, laptop, tablet of smartphone, scholing, of een extra vergoeding van je reis- of werkkosten. Maar je kunt je netto vergoeding ook gebruiken als contributie voor een beroepsvereniging, voor vakliteratuur of een abonnement op een vaktijdschrift. De keuze is aan jou.

Voordelig sporten

Medewerkers van Pantein kunnen voordelig sporten. Doordat we zijn aangesloten bij www.BedrijfsfitnessNederland.nl kun je gebruik maken van een hoge korting op je sportabonnement. Het maakt niet uit waar je woont. In vrijwel iedere regio zijn er verschillende sportlocaties aangesloten, zowel landelijke ketens als lokale sportcentra. Vaak is er de mogelijkheid voor fitness maar meestal is meer mogelijk zoals groepslessen spinning, aerobics et cetera. Genoeg keuze dus!

Goed verzekerd

Als medewerker profiteer je bij Pantein ook van aantrekkelijke voorwaarden bij diverse verzekeringen, zoals een zorgverzekering bij IZZ, VGZ of CZ en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer. Daarnaast zijn medewerkers in de Thuiszorg en Zorgcentra via hun CAO standaard aanvullend verzekerd bij werkeloosheid of arbeidsongeschiktheid.

 

Lease-auto via Pantein

Ben je veel onderweg voor je werk en maak je veel zakelijke kilometers? Dan kun je eventueel gebruikmaken van de lease-autoregeling van Pantein.

Lease auto via Pantein, verzorgende ig

Jouw gezondheid

Bij Pantein werken we vanuit het gedachtengoed van positieve gezondheid (www.iph.nl). Gezondheid gaat namelijk verder dan alleen de medische kant. Door met een bredere blik naar gezondheid te kijken, kunnen we mensen die op onze zorg rekenen beter ondersteunen. Ook kun je hier als medewerker je voordeel mee doen. Pantein biedt conform het vitaliteitsbeleid coaching, online modules en workshops omtrent de verschillende domeinen van positieve gezondheid, die jou helpen om zelf regie te nemen op vitaliteit. Je gezondheid is heel wat waard!