Waar wil jij stage lopen?

Pantein biedt verschillende vormen van zorg. Wil je graag kennismaken met de zorg in het Maasziekenhuis, bij de Thuiszorg Pantein, de Herstelkliniek, onze Zorgcentra Pantein? Bezoek (een van) de sites om een beeld te krijgen of kijk op de opleidingspagina’s van de bedrijfsonderdelen:

Niet zomaar scholing

In samenwerking met onderwijsinstellingen ontwikkelen we passende scholingstrajecten op verschillende deskundigheidsniveaus. Zo zorgen we ervoor dat er een goede aansluiting is bij de dagelijkse praktijk. Dit is belangrijk vanwege de veranderende en complexer wordende zorgvraag van patiënten en cliënten. Ook willen we graag goed aansluiten bij persoonlijke ambities en competenties van medewerkers.

Geen ervaring in de zorg, maar wel interesse?

Wil jij het roer omgooien? Sinds enkele jaren kun je bij Pantein ook zonder achtergrond in de zorg van carrière switchen en een opleiding in de zorg volgen. Via MaasZorgWerkt word je in 3 jaar opgeleid tot verpleegkundige MBO niveau 4. Je doet hierbij ervaring op in de ouderenzorg, GGZ en gehandicaptenzorg. Het is een gezamenlijk traject van Pantein, GGZ Oost-Brabant en Dichterbij. Dat maakt deze opleiding echt uniek. Aan het einde van je opleiding bekijk jij wat het beste bij jou past en waar je dus wilt gaan werken.

Heb je geen ervaring in de zorg, maar ben je geïnteresseerd in het werken bij Pantein? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Waar wil jij stage lopen?