Verpleging en verzorging, specialistische verpleging en thuisbegeleiding

Thuiszorg Pantein biedt verpleging en verzorging, specialistische verpleging en thuisbegeleiding in Noordoost Brabant en de kop van Noord Limburg. De zorg van Pantein is erop gericht dat mensen zo lang mogelijk zelfstanding in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

Klantgericht en zelfstandig werken

Dit vraagt om een klantgerichte aanpak en professionele en enthousiaste medewerkers. Werken in de thuiszorg betekent dat je goed kunt inspelen op de wensen en behoeften van klanten. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en vindt het fijn om verantwoordelijkheid te nemen. Uiteraard werk je binnen een team van collega’s waar je mee afstemt en waar je op kunt terugvallen. Ook kun je gebruik maken van kennis van andere collega’s binnen Pantein die bepaalde specialistische kennis hebben.

Vakmanschap

Bij Pantein staat vakmanschap hoog in het vaandel staat. Om die reden is er veel ruimte voor ontwikkelingsmogelijkheden. Thuiszorg Pantein wil een fijne werkomgeving bieden, waar naast een fijne samenwerking en inhoudelijk leuk en uitdagend werk ook de arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn en een goede CAO van kracht is. Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen? Bekijk onze vacatures of stuur ons een bericht. We horen graag van je!