Zorg op maat

Pantein heeft 10 zorgcentra (verpleeghuizen) in Noordoost Brabant en de kop van Noord Limburg: Boxmeer, Cuijk, Haps, Mill, Overloon, St. Anthonis en Wanroij en Gennep. In de zorgcentra wonen mensen met een zware zorgvraag die thuis niet de zorg kunnen krijgen die ze nodig hebben. Het gaat daarbij vooral om ouderen en chronisch zieken. Pantein biedt hen zorg op maat: verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding en beschutte woonomgeving.

Persoonlijke levenssfeer

Het uitgangspunt van de dienstverlening van Pantein is dat mensen zo goed en zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen in een omgeving die past bij de persoonlijke wensen en voorkeuren. Pantein zet zich in voor een goede zorg- en dienstverlening en een fijne woonplek met een open en huiselijke sfeer. De medewerkers van Zorgcentra Pantein werken zoveel mogelijk in vaste teams, zodat zij de cliënten kennen en zo goed mogelijk op hun behoeften kunnen inspelen.

Professioneel en huiselijk

Werken bij een van onze zorgcentra betekent werken in een professionele omgeving met een informele sfeer. Waar aandacht is voor een goede balans tussen werk en privé. Pantein biedt goede ontwikkelingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een goede CAO. Spreekt dit jou aan? Solliciteer op een van onze vacatures of neem contact op als je nog vragen hebt. We vertellen je graag meer over onze zorgcentra en de mogelijkheden die er zijn.

Zorgcentrum Pantein: Gennep Norbertushof