Ontdek jouw toekomst in de zorg bij Maasziekenhuis Pantein!

Bij Maasziekenhuis Pantein bieden we jou een dynamische en leerrijke omgeving waar je kunt groeien en bloeien in de wereld van de gezondheidszorg. Of je nu een MBO-student bent die klaar is voor een praktijkgerichte stage, of een HBO-student op zoek naar een uitdagende plek om jouw skills te ontwikkelen, bij ons vind je de perfecte mogelijkheden!

MBO – Verpleegkundige in opleiding

Als MBO-student op niveau 4 kun je bij ons stagelopen in leerjaar 3 en 4. We werken samen met opleiders zoals ROC Nijmegen en Gilde Opleidingen om jou de beste praktijkervaring te bieden. Leer de fijne kneepjes van het vak in ons moderne en gastvrije ziekenhuis.

HBO – Diverse stagemogelijkheden

Voor HBO-studenten bieden we elke zes maanden uitdagende stages aan. Of je nu een opleiding volgt aan de HAN, Fontys, of Avans, bij Maasziekenhuis Pantein krijg je de kans om je theoretische kennis om te zetten in praktijkervaring. Stap in de wereld van de zorg en ontwikkel jezelf tot een competente professional. Ben je in bezit van een diploma MBO-verpleegkundige? Kijk dan naar de verkorte route van 2,5  jaar opgeleid worden tot HBO-V verpleegkundige.

Vervolgopleidingen (VVO) – Groei door in je carrière

Bij Pantein kun je diverse verpleegkundige vervolgopleidingen volgen, zoals de HBO-V opleiding of een specialisatie. Deze zijn beschikbaar voor medewerkers die al bij Pantein werken of overwegen om bij ons te komen werken. Ontdek de doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie, ook richting onze zorgcentra en thuiszorg.

Academische opleiding – Stages voor academische studenten

Ben je bezig met een academische opleiding? Bij Maasziekenhuis Pantein kun je aan de slag via onze partners zoals de Radboud Universiteit en andere academische ziekenhuizen. Zet je kennis om in praktijk en draag bij aan innovatie in de zorg.

Neem contact op!

Heb je interesse in een stage of opleiding bij Maasziekenhuis Pantein maar staat jouw opleiding er niet bij of wil je meer weten over de mogelijkheden bij Maasziekenhuis Pantein? Vul dan onderstaand formulier in of bel ons op 06 – 23 91 38 09. Wij staan klaar om samen met jou te ontdekken welke stappen jij kunt zetten naar een succesvolle toekomst in de zorg!

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*