Modern regionaal ziekenhuis

Maasziekenhuis Pantein is niet zomaar een ziekenhuis. Het is een modern en regionaal ziekenhuis met korte lijnen waarin alle voor de regio belangrijke specialismen zijn vertegenwoordigd, 26 in totaal. Het Maasziekenhuis biedt medisch specialistische zorg aan inwoners van Noordoost Brabant en Noord Limburg. Zorg wordt zo goed mogelijk afgestemd op de wensen en behoeften van de patiënten. Onze insteek is daarbij: dichtbij, vertrouwd en zo aangenaam mogelijk. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de sfeer en de inrichting van ons ziekenhuis en in de persoonlijke aandacht die er is voor de patiënt.

Compleet aanbod van zorg

Dankzij intensieve samenwerkingsrelaties met onder andere de Thuiszorg en Zorgcentra van Pantein, de huisartsen in de regio en het Radboudumc en de Sint Maartenskliniek, bieden we toegang tot een uitgebreider zorgaanbod. Door deze samenwerking kunnen inwoners dichtbij huis rekenen op een compleet aanbod van uitstekende zorg. Hiermee ondersteunen we zo goed mogelijk de gezondheid van mensen in de regio.

Hoge waardering door patiënten

Ook op het gebied van gastvrijheid en voeding is het Maasziekenhuis toonaangevend: 24 uur per dag wordt voeding op maat en naar wens geleverd. Het Maasziekenhuis heeft veel 1-persoonskamers wat de meeste patiënten erg prettig vinden. De zorg van het Maasziekenhuis wordt hoog gewaardeerd. Dat blijkt ook uit de hoge scores op ZorgkaartNederland, de onafhankelijke waarderingswebsite van de Nederlandse Patiëntenfederatie.

Korte lijnen

Binnen het Maasziekenhuis werken we met een informele sfeer en korte lijnen waardoor het prettig werken is. Er is aandacht voor een goede balans tussen werk en privé. En er zijn kleine en grotere contracten mogelijk. Pantein biedt de nodige ontwikkelingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een goede CAO voor de medewerkers. Kortom: een hele fijne plek om te werken. Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan op een van onze vacatures of neem contact op als je nog vragen hebt.

Maasziekenhuis Pantein is een modern regionaal ziekenhuis