Ontdek je carrière in de Thuiszorg bij Pantein

Bij Thuiszorg Pantein krijg je de kans om je passie voor zorg en dienstverlening te ontwikkelen. Of je nu een leerling bent op het VMBO of HAVO, een ambitieuze MBO-student, of een HBO-stagiair, er zijn diverse mogelijkheden om bij ons te groeien en te leren.

VMBO/HAVO

Bij Thuiszorg Pantein bieden we maatschappelijke stages, snuffelstages en beroepsoriëntatiestages aan voor jongeren die geïnteresseerd zijn in de zorg. Hoewel de aanvraag doorgaans via school loopt, kun je ook rechtstreeks contact met ons opnemen.

MBO

Volg je een BOL-opleiding? Dan kun je via onze partners – zoals ROC, Gildeopleidingen en Koning Willem I College – bij ons stage lopen. Voor BBL-vacatures kun je terecht op onze vacaturepagina. Voor meer informatie kijk je op de pagina BBL mbo- verpleegkundige.

HBO

Als HBO-student kun je stage lopen via onze partners HAN, Fontys en Avans Hogeschool. Ontwikkel je vaardigheden en maak kennis met de thuiszorg bij Pantein.

VVO (Verpleegkundige Vervolgopleidingen)

Ben je al in dienst bij Pantein? Dan kun je bij ons diverse verpleegkundige vervolgopleidingen volgen, om je carrière verder te laten groeien.

Academisch

Momenteel bieden wij geen academische stages aan bij Thuiszorg Pantein.

Contact

Heb je interesse in een stage of opleiding bij Thuiszorg Pantein maar staat jouw opleiding er niet bij of wil je meer weten? Vul het contactformulier in of bel ons op 06 – 23 91 38 09. We bekijken graag samen de mogelijkheden voor jou.

Ben jij klaar om het verschil te maken in de thuiszorg? Ontdek jouw mogelijkheden bij Pantein en start je reis naar een betekenisvolle carrière in de zorg.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*