Uniek werk-leertraject

Wil jij het verschil maken in de zorg? Bij een organisatie waar de klant én medewerker de regie hebben? Dan biedt Pantein een uniek werk-leertraject binnen de thuiszorg of een verpleeghuis van Pantein.

Tijdens de opleiding ben je naast leerling ook medewerker. Doordat wij de werkzaamheden afstemmen op jouw leerproces, pas je kennis en vaardigheden meteen toe in de praktijk. Zo ontwikkel je je snel. De zorgwerkzaamheden variëren van het uitvoeren van lichamelijke en psychosociale zorg tot het coördineren van zorg en het bieden van begeleiding aan de cliënt.

Leer-werkovereenkomst

Tijdens de opleiding heb je een leer-werkovereenkomst van minimaal 22,25 uren per week. Het aantal uren wordt in overleg met jou en de manager vastgesteld. Het theoriegedeelte is 1 lesdag per week. Pantein betaalt je opleiding: leermiddelen, lesgeld, reiskosten en lestijd naar rato van je dienstverband. En je krijgt meteen een salaris.

De duur van het leerwerktraject hangt af van je vooropleiding. Een reguliertraject duurt 3 jaar. Heb je al een diploma in de zorg (bijvoorbeeld een helpende diploma of een diploma MMZ) dan is er vaak de mogelijkheid om te versnellen. Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op!

Interesse?

Met een baan in de zorg kun je veel voor anderen betekenen. Kom daarom leren en werken in een leuk team en ontdek jouw talent! We bieden BBL trajecten voor verzorgende IG in zowel de thuiszorg als de verpleeghuizen van Pantein. Per jaar zijn er meerdere startmomenten mogelijk.

Heb je interesse? Kijk dan snel op de vacaturepagina naar de vacatures voor BBL opleidingen of neem contact op als je een vraag hebt via het formulier hieronder.

Ga direct naar alle BBL vacatures

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Verzorgende IG (niveau 3)