Anatolie

“Werken vanuit mijn hart dat is een fijn en goed gevoel”

“Ik woon 20 jaar in Nederland. Via contacten in de kerk maakte ik kennis met de zorg. Ik heb lange tijd als vrijwilliger in een zorgcentrum gewerkt. Ik wilde graag in de zorg gaan werken en daar ook mijn geld mee verdienen. Ik heb toen een opleiding gedaan en stage gelopen bij een zorgcentrum in Grave. Na mijn opleiding ben ik gaan werken bij Pantein, in zorgcentrum Castella. Recent heb ik nog de opleiding voor Helpende Plus gevolgd. Ik mag nu meer taken uitvoeren zoals bijvoorbeeld medicatie geven. Ik ben heel blij en dankbaar voor de kansen die Pantein me biedt. Ik krijg veel voldoening uit dit werk. Samen met mijn collega’s zorgen voor de cliënten en werken vanuit mijn hart, dat is een fijn en goed gevoel. Ik wil ook verder leren, maar eerst ga ik mijn rijbewijs halen. In de zomer is het heerlijk om te fietsen naar het werk. In de winter minder.”

Voor locatie Mill, zijn we op zoek naar helpende plus.Zorgcentrum Aldenhorst in Mill ligt op vijfhonderd meter van het dorpscentrum met winkels en een gezondheidscentrum....

Direct naar de vacature

Interesse?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Misschien is de vacature ‘Helpende Plus’ dan interessant voor jou.

Geïnteresseerd in werken bij Pantein? Neem dan contact op via 06-131 952 65. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 16.30 uur. Of kijk bij onze vacatures.