De Intensive care afdelingen (IC’s) Maasziekenhuis Pantein, Radboudumc, Bernhoven en CWZ vormen samen één IC regio op het gebied van patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek. In de gezamenlijke regio leiden we collega’s samen op en wisselen we collega’s uit. We delen kennis, voeren samen onderzoek uit en stemmen werkwijzen waar mogelijk op elkaar af. Dat maakt de IC regio extra aantrekkelijk voor jou én voor de patiënt.

Uitwisseling

Doordat we af en toe collega’s uitwisselen versterken we de onderlinge samenwerking. Hierdoor is er ook een goede basis voor laagdrempelig contact. Voor een periode werken in een ander ziekenhuis houdt je alert en scherp. Je ziet met eigen ogen hoe het in een andere omgeving werkt. Wat we horen van deelnemers is dat het een hele waardevolle ervaring is.

Boeiende werkomgeving

Wil jij als IC verpleegkundige, nu en in de toekomst, in een boeiende werkomgeving aan de slag? Via het Maasziekenhuis hebt je carrièrekansen bij een regionaal, academisch en een topklinisch ziekenhuis. Kijk op www.loopbaanIC.nl welk ziekenhuis van ons samenwerkingsverband het beste aansluit bij jouw achtergrond en loopbaanwensen. Wij komen graag met je in contact. Stuur ons gerust een bericht via onderstaand formulier als je nog vragen hebt.

 

IC Samenwerken Pantein

Vraag over 'Samenwerken in de IC regio'

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*