Leren en ontwikkelen bij Maasziekenhuis Pantein

Bij Maasziekenhuis Pantein verwelkomen we regelmatig leerlingen en studenten die wij een boeiende leerervaring bieden in een modern en gastvrijheid ziekenhuis. Het Maasziekenhuis is onderdeel van Pantein; een organisatie waar goed samenwerken, korte lijnen en professionaliteit voorop staan.

MBO

In het ziekenhuis zijn er geregeld plaatsen voor MBO-niveau 4 studenten die stage willen lopen als verpleegkundige in leerjaar 3 en 4. Aanvragen voor BOL stages lopen via de opleidingspartners ROC Nijmegen en Gilde opleidingen.

HBO

Voor HBO stages zijn er ieder half jaar stagemogelijkheden binnen het Maasziekenhuis voor diverse opleidingen. Aanvragen voor HBO stages verlopen via de opleidingspartner HAN (Hogeschool Arnhem en Nijmegen), Fontys en Avans.

VMBO/HAVO

Bij Maasziekenhuis Pantein bieden we helaas geen mogelijkheden voor een maatschappelijke stage, snuffelstage of beroepsoriëntatiestage. Binnen de thuiszorg en zorgcentra van Pantein zijn er regelmatig wel mogelijkheden.

Vervolgopleidingen (VVO)

Bij Pantein kun je verschillende verpleegkundige vervolgopleidingen volgen. Denk bijvoorbeeld aan de HBO-V opleiding of een specialisatie. Deze zijn beschikbaar voor medewerkers die bij Pantein in dienst zijn. Ben je al bij ons in dienst of overweeg je dat, weet dan dat er altijd doorgroeimogelijkheden zijn, ook richting de zorgcentra en thuiszorg.

Academische opleiding

Volg je een academische opleiding? Aanvragen voor academische stages lopen via de opleidingspartner Radboud Universiteit of andere academische ziekenhuizen.

Contact

Staat je opleiding er niet bij of wil je meer weten? Vul dan onderstaand formulier in of bel naar 06 – 23 91 38 09 en dan onderzoeken we eventuele mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*