Angelika

“Werken in de thuiszorg, zorgcentra of ziekenhuis”

Kennismaken met de zorg

“Ik werk vanaf mijn 21e in de zorg en heb bij verschillende werkgevers in Oss en omgeving gewerkt, zowel intramuraal als in de thuiszorg. Sinds 8 jaar werk ik bij Pantein in de wijk en hier kreeg ik de kans de opleiding tot verpleegkundige te volgen. Op mijn leeftijd nog aan de studie, wie had dat gedacht? Het valt me op dat bij Pantein veel mogelijkheden zijn voor loopbaanontwikkeling. Tijdens mijn opleiding heb ik in verschillende teams gewerkt, maar niet het team gezien wat bij me past. Op advies van een wijkmanager ben ik voor de Flexpool Pantein gaan werken. Ik kom op veel verschillende plekken. Werken in de thuiszorg, de zorgcentra of het ziekenhuis, de Flexpool van Pantein biedt veel mogelijkheden”.

Ben jij op zoek naar een baan waarin jij je eigen werkrooster kunt bepalen? Dan is Flexwerken iets voor jou!Bij Pantein is dit mogelijk in...

Direct naar de vacature

Interesse?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Misschien is de vacature 'Flexmedewerker in de zorg' dan interessant voor jou.

Geïnteresseerd in werken bij Pantein? Neem dan contact op via 06-131 952 65. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 16.30 uur. Of kijk bij onze vacatures.

Neem contact op

Heb je een vraag, neem dan gerust contact op. We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 16.00 uur.

Stel je vraag