Flexibel werken

Wil je flexibel zijn en ook de voordelen ervaren van een vaste werkgever? Pantein biedt met een ziekenhuis, thuiszorg en zorgcentra een breed scala aan mogelijkheden om op verschillende plekken en momenten te werken.

  • Werken na(ast) je opleiding?
    Volg jij een opleiding in de zorg en wil je werken op de momenten dat het jou uitkomt? Dan kan de Flexpool van Pantein een interessante optie zijn. Misschien ben je al klaar met je opleiding en heb je nog geen idee welke kant je op wilt. Ook dan kan de Flexpool uitkomst bieden. Je kunt – afhankelijk van je opleiding – op verschillende plekken ervaring op doen: ziekenhuis, thuiszorg of zorgcentra.
  • Werken naast je gezin of mantelzorgtaken?
    Ben je niet altijd beschikbaar voor werk, vanwege je gezin, mantelzorgtaken of andere activiteiten, dan kan de Flexpool van Pantein interessant zijn voor jou. We kijken graag wat past bij jouw achtergrond en voorkeuren.
  • Carrièrestap maken?
    Werk je al in de zorg, maar heb je zin in een nieuwe uitdaging? Via de Flexpool kun je makkelijk op een andere plek ervaring (erbij) opdoen. Dit kan een mooie nieuwe ervaring opleveren en goede inzichten over jezelf en wat goed bij jou past.
Verzorgende en verpleegkundige Flexpool Pantein

Hoe werkt de Flexpool?

Wil jij voor onze Flexpool werken? Of nieuwsgierig naar ervaringen? Dan horen we dat graag. Jij geeft aan welke momenten je beschikbaar bent. Wij faciliteren en ondersteunen je zoveel mogelijk. Als medewerker van de Flexpool krijg je een contract bij Pantein. Dit kan een contract zijn met een vast aantal uren of een contract met een oproepbasis. Samen bespreken we wat het beste past. Interesse in het werken in de Flexpool? Kijk bij vacatures Flexpool of vul het contactformulier onderaan deze pagina in.

“Werken in de thuiszorg, zorgcentra of ziekenhuis”

Angelika, Verpleegkundige Flexpool

“Ik werk vanaf mijn 21e in de zorg en heb bij verschillende werkgevers in Oss...

Lees het verhaal

“Ik bepaal graag zelf wanneer ik werk”

Ineke, Verzorgende IG Flexpool

Ik heb altijd in de zorg gewerkt, zowel thuiszorg als intramuraal. De liefde bracht mij...

Lees het verhaal

“Flexpool Pantein biedt verschillende mogelijkheden”

Tamara, Verpleegkundige

Hoe is het om te werken bij de Flexpool van Pantein? Tamara van Kempen vertelt...

Bekijk de video

Interesse Flexpool

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*