Ineke

“Ik bepaal graag zelf wanneer ik werk”

Aan de slag

Ik heb altijd in de zorg gewerkt, zowel thuiszorg als intramuraal. De liefde bracht mij twee jaar geleden van Twente naar Brabant, zo kwam ik bij Pantein. Ik werkte in de thuiszorg en hoorde daar van een collega voor het eerst over de Flexpool Pantein. Nu werk ik voor de Flexpool omdat ik graag zelf bepaal wanneer ik werk en ik degene wil zijn die de laatste klap geeft op mijn dienstlijst. Op die manier kan ik voldoende tijd vrijmaken voor onder meer mijn ‘mantelzorgtaak op afstand’: ik heb een vriendin die MS heeft en we gaan voor haar behandeling een crowdfunding actie opzetten.

Hey jij daar! Ben jij klaar voor een avontuurlijke en betekenisvolle baan in de zorg? Word dan nu onze nieuwe Flexpool held bij Pantein en...

Direct naar de vacature

Interesse

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Misschien is de vacature ‘Flexmedewerker in de zorg’ dan interessant voor jou.

Geïnteresseerd in werken bij Pantein? Neem dan contact op via 06- 23 91 38 09. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 16.30 uur. Of kijk bij onze vacatures.

Neem contact op

Heb je een vraag, neem dan gerust contact op. We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 16.00 uur.

Stel je vraag