Natascha

"Dit is mijn droombaan"

Tijdens mijn baan als verzorgende IG maakte ik kennis met de voorloper van het huidige team Technisch Thuiszorg Verpleegkundigen (TTV) en vond dat meteen een topbaan. Voor dit werk moet je een verpleegkunde opleiding hebben gevolgd. Ik vond werken, thuis zijn met kleine kinderen én studeren geen goede combinatie. Toen de kinderen ouder waren heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik de opleiding VP4 gaan doen. Het is fijn dat Pantein veel mogelijkheden voor (bij)scholen biedt. Na de opleiding was er een vacature en kon ik vrijwel meteen aan de slag bij het TTV in het Land van Cuijk. Voor mij is dit de droombaan die ik tot mijn pensioen wil doen.

Bijzonder en dankbaar

Ik heb natuurlijk veel ervaring in de zorg, maar in een zorgcentrum komt een aantal medische technische handelingen (bijvoorbeeld toedienen van intraveneuze en subcutane medicatie (antibiotica, chemotherapie, immunotherapie) niet vaak voor. Tijdens de VP4 opleiding en via de (digitale)leeromgeving van Pantein en de inwerkperiode bij het TTV heb ik me hierin bekwaamt. Ik vind die verpleegtechnische handelingen een interessant deel van mijn werk. Cliënten zijn vaak erg ziek. Het is bijzonder en dankbaar hoe ze je toelaten in hun thuis en ziekte. Het is fijn om de client en familie te helpen en te ondersteunen.

Interesse?
Geïnteresseerd in werken bij Pantein? Neem dan contact op via 06- 23 91 38 09. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 16.00 uur. Of kijk bij onze vacatures.

Verschuiving ziekenhuiszorg naar de thuissituatie

De verschuiving van ziekenhuiszorg naar de thuissituatie brengt met zich mee dat de zorg thuis steeds complexer wordt. Fysiek vind ik het niet zwaar, mentaal vraagt dit werk om focus en alert zijn. Soms praat ik na een dienst nog even met een collega of mijn partner. Daarna kan ik het goed achter me laten.
We hebben een fijn team. Je maakt hetzelfde mee, dingen die best pittig of verdrietig zijn. Dan is het fijn om het daar samen over te hebben. Collega’s snappen je en weten wat je bedoelt. Dat maakt de sfeer in het team goed, belangstellend en veilig.

Samenwerken

We werken veel samen met huisartsen (ook de huisartsenpost), specialisten ouderengeneeskunde en het ziekenhuis (o.a. de Spoedeisende Eerste Hulp). Deze samenwerking neemt toe en zo kunnen we samen de juiste zorg dicht bij de client bieden.

Interesse?

Geïnteresseerd in werken bij Pantein? Neem dan contact op via 06- 23 91 38 09. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 16.00 uur. Of kijk bij onze vacatures.