Ingrid

"Samen leggen we de puzzel"

Terug naar de ouderenzorg

Ingrid Reidsma is basisarts in een van de Zorgcentra van Pantein: “Ik wist al vroeg dat ik arts wilde worden. De weg daar naar toe was wel interessant. Via een baantje in de ouderenzorg na mijn studie gezondheidswetenschappen, heb ik alsnog mijn HBO-V afgemaakt. En toen ik 36 jaar was, ben ik geneeskunde gaan doen. Ik wilde erg graag terug naar de ouderenzorg. Tijdens mijn co-schappen leerde ik Pantein kennen en sindsdien ben ik er niet meer weggegaan.”

Samen leggen we de puzzel

“Ik vind de ouderenzorg erg uitdagend. Er wordt in grote mate een beroep op je creativiteit gedaan. Iedereen is immers anders. Samen met de cliënt, collega’s van fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, de psycholoog en de verzorgenden en verpleegkundigen zoeken we naar de beste oplossingen voor de cliënt. Samen leggen we de puzzel.”

Korte lijnen, goede afstemming

“Ik heb op meerdere plekken gewerkt. Bij Pantein voelde ik me meteen welkom. Wat me direct opviel zijn de korte lijnen hier. Je loopt makkelijk bij elkaar binnen en kunt snel dingen met elkaar regelen. Met de thuiszorg en ouderenverpleegkundige stemmen we af voordat iemand wordt opgenomen. Zij kennen de cliënt vaak goed en samen kijken we wat de beste plek is. We hebben ook goed contact met de artsen in het ziekenhuis. Dat is zo fijn bij Pantein, je weet elkaar te vinden waardoor je makkelijk kunt afstemmen.”

Toekomstplannen

“De verschillende studies hebben mij veel gebracht. Ik kan al die kennis nu inzetten bij het verder ontwikkelen van goede zorg voor ouderen in de regio.”

Interesse?

Geïnteresseerd in werken bij Pantein? Neem dan contact op via 06- 23 91 38 09. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 16.00 uur. Of kijk bij onze vacatures.

 

Neem contact op

Heb je een vraag, neem dan gerust contact op. We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 16.00 uur.

Stel je vraag